Kan jeg bruke Dplay på min Smart-TV?

Vi har støtte for Smart app til følgende Smart TV:

- Samsung med Tizen fra 2017 og nyere.

Dersom du ikke har disse enhetene tilgjengelig anbefaler vi følgende:

- Koble til en Chromecast, og cast fra din Android telefon eller nettbrett
- Koble til en Chromecast, og cast fra din Apple iPhone eller iPad
- Koble til en Chromecast, og cast fra Google Chrome nettleseren på din PC/Mac
- Koble til en AppleTV og aktiver Airplay fra din iPhone eller iPad
- Koble til en HDMI-kabel knyttet til en PC/Mac

Have more questions? Submit a request

2 Comments

• 0
    Avatar
    Victoria Strandheim

Hvorfor er det sånn at chromecast mange ganger ikke funker? Det chromecast tegnet kommer ikke opp i det hele tatt på dplay, men funker fint på andre apper

• 0
    Avatar
    Kundeservice

Hei! Pass på at du har oppdatert appen du bruker (Android eller iOS) til nyeste versjon. Det er også viktig å påse at din enhet er på samme nettverk som Chromecasten, og at det ikke er noen forstyrrelser med Wifi.

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk