Hvordan kommer jeg i gang med Dplay?

Aller først må du registrere en ny bruker på denne siden. Klikk på "Kjøp abonnement" og følg deretter instruksene.

Deretter, om du bruker tjenesten på PC eller Mac, er det bare å klikke deg inn på det du ønsker og la deg bli underholdt.

Dersom du bruker iPad eller iPhone kan du søke etter Dplay Norge i App Store.

Hvis du bruker Android telefon eller nettbrett kan du søke etter Dplay Norge i Google Play Store.

Vi har også en AppleTV 4 app, den finner du også ved å søke etter Dplay i App Store.

Du kan også finne Dplay appen til Samsung TV så sant din Samsung TV benytter Tizen operativsystem.

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Article is closed for comments.
Powered by Zendesk